Detalii

Mobilier industrial - estetică brută și funcționalitate solidă.

Alte informații despre acest proiect

Descoperă Mobilierul de Bucătărie și Dormitor Unik Design: Eleganță, Funcționalitate și Calitate Superioară

Descoperă mobilierul excepțional pentru bucătărie, unde calitatea și designul se întâlnesc în armonie perfectă. Cu feronerie silentioasă, fiecare deschidere și închidere a ușilor și sertarelor este lină și plăcută. Blaturile HPL oferă rezistență și durabilitate, rezistând în fața uzurii și petelor.

Dressingurile cu oglindă fumurie adaugă o notă de mister și eleganță în dormitorul tău. Cu plăcarea pereților și ușii cu filomură, creezi un aspect rafinat și sofisticat. Sistemul de dressing cu sistem metalic prins pe perete maximizează spațiul și permite o organizare eficientă a hainelor și accesoriilor.

Ușile furniruite, bizotate, baituite și lacuite profesional de echipa Unik Design aduc un farmec aparte în interiorul casei tale. Fiecare piesă de mobilier este realizată cu atenție la detalii și expertiză, oferind un finisaj impecabil și durabilitate pe termen lung.

Indiferent de stilul și preferințele tale, mobilierul nostru te va impresiona prin designul sofisticat, funcționalitatea inteligentă și calitatea excepțională. Echipa Unik Design creează mobilier de înaltă calitate, aducând eleganță și rafinament în fiecare spațiu al casei tale.

Design personalizat

Clientul a aceptat oferta noastră pentru un design personalizat.

Funcționalitate

Mobilierul cuprinde integral atât utilitatea cât și ergonomia.

Coloristic

Culoarea și materialele folosite sunt alese de către client/beneficiar.

Mobila pentru hol și baie în nuanțe de bej, combinate cu elemente din lemn ce adaugă un aer cald și natural în acest spațiu.

Mobila pentru hol și baie în nuanțe de bej, combinate cu elemente din lemn ce adaugă un aer cald și natural în acest spațiu.

Mobilarea completă a unui apartament din PAL și MDF vopsit cu accent pe confortul și funcționalitatea spațiului .

Mobilarea completă a unui apartament din PAL și MDF vopsit cu accent pe confortul și funcționalitatea spațiului .

Mobila pentru hol și baie în nuanțe de bej, combinate cu elemente din lemn ce adaugă un aer cald și natural în acest spațiu.

Mobilă la comandă pentru un apartament din Brașov caracterizată de design-ul simplu și materiale de calitate, cu accent pe funcționalitate.

Mobilă la comandă pentru Cofetăria Saray din Brașov, proiectată si fabricată pentru a crea un mediu atractiv si funcțional.

Bucătărie urbană realizată din MDF, ce îmbina aspectul modern și elegant cu versatilitatea și durabilitatea materialului.

Bucătărie modernă fabricată din PAL, cu palete de culori subtile în tonuri de bej și maro, ce adaugă căldură și bun-gust spațiului.

Bucătărie modernă bej din MDF cu blat termorezistent, ce reprezintă o combinație perfectă între estetica rafinată și funcționalitatea excepțională.

Mobilier pentru bucătărie și hol realizat din plăci aglomerate din lemn ce emană o atmosferă naturală și reconfortantă.

Bucătărie MDF cu blat termorezistent, într-o culoarea discretă de verde cu finiș mat, ce crează un spațiu plin de prospețime și eleganță.

Mobilier pentru hol si living

Acesta este fabricat din PAL melaminat cu riflaje decorative, o opțiune elegantă și sofisticată pentru a adăuga textură și detaliu în decorul interior.

Pat dormitor din pal melaminat prevăzut cu o ladă este o piesă de mobilier ce se remarcă prin estetică și funcționalitate.

Bucătărie modernă și funcțională, cu detalii elegante. Blatul de lucru este de tip termoformat oferind durabilitate.

Mobilier minimalist realizat la comandă din MDF în nuanțe de maro și negru ce oferă eleganță și rafinament.

Bucătăria modernă fabricată din pal nuanța gri și stejar este un amestec elegant între culori și materiale. Designul contemporan și funcționalitatea sunt garantate de feroneria Blum, asigurând acces ușor și durabilitate în timp. Blatul termorezistent rezistă la temperaturi ridicate și este ușor de întreținut. În această bucătărie, eleganța întâlnește practicabilitatea.