Detalii

Bucătăria modernă nu este doar un loc pentru gătit, ci și un spațiu estetic, inteligent proiectat și adaptat nevoilor contemporane, oferind o experiență culinară completă și plăcută.

Alte informații despre acest proiect

Bucătăria modernă nu este doar un loc pentru gătit, ci și un spațiu estetic, inteligent proiectat și adaptat nevoilor contemporane, oferind o experiență culinară completă și plăcută.

Bucătăria în nuanțe de bej din MDF emană o atmosferă caldă și reconfortantă, oferind un design rafinat și atemporal. Folosind MDF-ul, un material versatil și durabil, această bucătărie se remarcă prin linii curate și finisaje fine.

Culoarea predominantă, bejul, adaugă un aer de eleganță și subliniază simplitatea spațiului. Fronturile dulapurilor și suprafețele de lucru din MDF au o textură plăcută, creând un aspect uniform și sofisticat. Detaliile subtile adaugă unicitate și refinează estetica generală.

 Cu feronerie silentioasă, fiecare deschidere și închidere a ușilor și sertarelor este lină și plăcută. Blaturile HPL oferă rezistență și durabilitate, rezistând în fața uzurii și petelor.

 Această paletă de culori neutre permite personalizarea spațiului prin adăugarea de accesorii și textile în culori accent, pentru a aduce un plus de caracter.

Bucătăria dispune de spații de depozitare inteligent proiectate în dulapuri generoase și sertare bine organizate, menite să ofere atât funcționalitate, cât și un aspect ordonat. Electrocasnicele integrate completează designul, asigurând un aspect fluid și compact.

Mobilierul pentru zona de luat masa și scaunele, în tonuri asortate, contribuie la crearea unei atmosfere prietenoase și invitante. Această bucătărie în nuanțe de bej din MDF reprezintă un echilibru perfect între eleganță și funcționalitate, oferind un spațiu plăcut în care gătitul devine o experiență estetică și relaxantă.

Design personalizat

Clientul a aceptat oferta noastră pentru un design personalizat.

Funcționalitate

Mobilierul cuprinde integral atât utilitatea cât și ergonomia.

Coloristic

Culoarea și materialele folosite sunt alese de către client/beneficiar.