Proiectare mobilier după analiza spațiului.

Unik Design

Unik Design deține un software prin intermediul căruia pot fi proiectate tridimensional, într-un timp foarte scurt, configurațiile mobilierului dorit.

Clientul își va putea observa mobila, va putea să o rotească și se va bucura de forma ei inițiala (în 3D). Cu ajutorul acestui program pe calculator, specialiștii din cadrul companiei noastre vor prezenta o demonstrație, în care clientul va vedea cum orice corp de mobilă proiectat va putea fi redimensionat și plasat în diferite spații.

Proiectarea prevede analiza spațiului care va fi mobilat din toate punctele de vedere: lungimea, lățimea, înălțimea încăperii, locul unde se află ușa, ferestrele și utilitățile. Ulterior se va discuta despre măsurători și se va schița un plan cu cote. În prealabil se va purta o discuție atât din punct de vedere al stilului cât și al funcționalității încăperii pe care clientul dorește sa o mobileze, astfel încât să beneficieze de un rezultat optim.

Beneficiarul va decide, împreună cu specialiștii Unik Design, detalii despre dimensiunile spațiului de trecere, măsurători și proporții. De asemenea, proiectul mobilei la comandă va cuprinde informații despre, tipul materialelor din care urmează a fi fabricată mobila, culori, feronerie, suprafețe și un buget personalizat.

Beneficiarul mobilei la comandă va alege nu numai tipul de mobilă, forma, structura, ci va preciza și tipul de materiale, accesorii, finisaje, având în vedere oferta noastră. Mobila va avea în vedere propunerile acestuia în funcție de gusturi, buget, necesități personale, de ergonomie și spațiu. Toate acestea vor fi personalizate, pentru a reprezenta dorințele clientului și pentru a crea ambientul dorit.