Unik Design

Livrare, instalare, montaj.

Unik Design are scopul de face o experiență frumoasă și placută din alegerea mobilei la comandă, într-atât încât beneficiarul să se bucure atât de confort cât și de funcționalitate și ergonomia mobilei. Gama variată de forme, materiale, accesorii și culori conferă farmec și stil în locurile mobilate de noi. Serviciile Unik Design, includ nu numai fabricarea mobilei, ci și livrarea și instalarea în casele, spațiile comerciale, birourile, instituțiile dumneavoastră.

Mobilierul este fabricat de profesioniștii noștri în atelierul din Brașov și este instalat în spațiile dumneavoastră de către instalatorii noștri specializați, care vor avea în vedere să beneficiați de cele mai bune servicii, executând cu exigență tot ceea ce înseamnă încadrarea mobilierului în spațiul dorit.

Fie că este vorba de instalarea mobilierului, așezarea blatului, poziționarea corpurilor până la încorporarea aparaturii, totul este conceput pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de un spatiu în armonie și echilibru.

Echipa noastră, va oferă un montaj la milimetru al mobilierului, respectând toate detaliie tehnice. Vă stăm la dispoziție cu un pachet complet ce constă în: măsurători, proiectarea mobilei, fabricarea, asamblare, instalare, montare și fixarea corpurilor de mobilier.


Va invităm în showroom-ul nostru din Brașov să vedeți cum dorințele devin realitate. Vă punem la dispoziție un consilier care să vă asculte ideile și să transmită mai departe echipei de lucru cum v-ați imaginat că va arăta mobila pe care urmează să o comandați. Acesta este prima etapă prin care o sa începem colaborarea și sperăm noi că o sa rămâneți plăcut impresionați.

Unik Design