Unik Design

Servicii de măsurare a spațiului pentru mobilier.

Întotdeauna întâmpinăm dificultăți atunci când dorim să amenajăm un anumit spațiu. Este dificil să facem alegerile potrivite, de unii singuri, atunci când vine vorba de mobilier. Având atâtea surse de inspirație în mediul virtual, nu reușim să ne decidem, având în minte un puzzle pe care nu prea reușim să îl așezăm în ordinea corectă. Deseori observăm cum mobila standard din magazine, nu are dimensiunile dorite, designul visat de noi, nu ne place combinația culorilor, ori materialul din care este fabricată. Drept urmare mobila la comandă este soluția.

Unik Design vă ajută să aranjați acest puzzle de informații în ordinea corectă și împreună vom realiza mobila pe comandă care să se potrivească gusturilor dumneavoastră și să se încadreze perfect în spațiul/încăperea pe care doriți să o mobilați.

La milimetru!

Exigența în privința măsurătorilor se reflectă în tot ceea ce reprezintă proiectul inițiat împreună, astfel încât mobila creată să se încadreze la milimetru, respectând criteriile de ergonomie.

În cadrul companiei noastre veți fi consiliați pentru a crea o amenajare armonioasă a locuinței sau a spațiului dumneavoastră, în alegerea culorilor mobilierului și în alegerea mobilei potrivite de bucătarie, living, hol, baie, dormitor sau oricare alt spațiu căruia doriți să-i dați viață.

Unik Design