Servicii de consultanță privind mobilierul de care ai nevoie.

Unik Design
Unik Design vă oferă suport de specialitate pentru a obține mobilierul dorit. Consultanță care implică ambele părți, atât clientul cât și specialistul. Dumneavoastră sunteți inițiatorul proiectului, veniți cu schița spațiului pe care doriți să îl mobilăm, ne împărtășiți dorințele dumneavoastră, după care echipa noastră va prelua și în scurt timp veți primi o prezentare virtuală 3D cu poziționarea mobilei.

Fiecare proiect este Unik!

Și atunci mereu vom avea în vedere:
Unik Design

Acest serviciu de consultanță este gratuit, oferit de echipa noastră de profesioniști pentru a vă oferi toate datele necesare cu privire la mobilierul la comandă.

Fiecare client este tratat și ascultat cu atenție, astfel încât specialiștii noștri să poată obține ce mai bună ofertă pentru mobila la comandă și accesoriile dorite. Aceasta va fi suma dintre: arhitectura spațiului, detalii tehnice și bugetul de care dispuneți.

Cea mai buna decizie în privința mobilierului la comandă este să apelați la serviciile Unik Design și vă veți bucura de alegerea facută.

Obținerea mobilierului mult dorit pentru clientul nostru, reprezintă de fiecare dată o provocare pentru Unik Design. Suntem implicați emoțional și împărtășim emoția din prima clipă de când clientul ajunge la noi cu schița, până la momentul final când clientul își vede mobila în propria casa, birou, spațiu comercial.