Detalii

Mobilier pentru hol si living

Acesta este fabricat din PAL melaminat cu riflaje decorative, o opțiune elegantă și sofisticată pentru a adăuga textură și detaliu în decorul interior.

Alte informații despre proiect

 Mobilier pentru hol și living, cu riflaje adăugate ce oferă elegantă și au rolul de a adăuga textură și detaliu în locuința ta. Riflajele sunt elemente cu caneluri care pot fi prezente pe diferite piese de mobilier, cum ar fi dulapurile și pot fi prezente de asemenea, pe pereți.

 Riflajele au fost folosite de-a lungul timpului pentru a adăuga textură și interes vizual în diverse spații interioare.

Mobilier pentru hol și living 

 Holul este poarta de intrare într-o locuință și, în același timp, cartea de vizită a casei. Această zonă joacă un rol crucial în crearea primei impresii pentru oaspeți și pentru cei care trăiesc acolo.

 Riflajele pot fi integrate și în designul pereților, fie sub formă de panouri cu caneluri, fie sub forma unor lambriuri cu caneluri, adăugând astfel o notă de rafinament și eleganță în spațiul respectiv.

 Riflajul regăsit în hol poate avea un design clasic, cu caneluri verticale, adăugând o notă de rafinament. Acestea pot fi subtile sau mai evidente, în funcție de preferințe și de stilul general al camerei.

 Dulapul este o piesă de mobilier esențială într-o locuință, oferind un spațiu de depozitare organizat și funcțional pentru diverse obiecte. Acesta este un element-cheie al mobilierului, care adaugă atât funcționalitate, cât și frumusețe în orice casă.

 Piesele de mobilier cu riflaje reprezintă elemente decorative versatile și elegante, ce pot aduce un plus de farmec și personalitate în orice încăpere a locuinței tale. Pentru a obține un aspect armonios și echilibrat în cameră, este necesar să fiți atenți la combinațiile de culori și materiale.

 Ne puteți vizita pe Instagram și Facebook pentru mai multe detalii și proiecte.

Design personalizat

Mobilierul este realizat după dorințele clientului.

Funcționalitate

Mobilierul este atât funcțional, cât și ergonomic.

Estetică

Culoarea și materialele folosite sunt alese de către client cu ajutorul unui designer.