Detalii

Mobilier industrial - estetică brută și funcționalitate solidă.

Alte informații despre acest proiect

Descoperă Mobilierul de Bucătărie și Dormitor Unik Design: Eleganță, Funcționalitate și Calitate Superioară

Descoperă mobilierul excepțional pentru bucătărie, unde calitatea și designul se întâlnesc în armonie perfectă. Cu feronerie silentioasă, fiecare deschidere și închidere a ușilor și sertarelor este lină și plăcută. Blaturile HPL oferă rezistență și durabilitate, rezistând în fața uzurii și petelor.

Dressingurile cu oglindă fumurie adaugă o notă de mister și eleganță în dormitorul tău. Cu plăcarea pereților și ușii cu filomură, creezi un aspect rafinat și sofisticat. Sistemul de dressing cu sistem metalic prins pe perete maximizează spațiul și permite o organizare eficientă a hainelor și accesoriilor.

Ușile furniruite, bizotate, baituite și lacuite profesional de echipa Unik Design aduc un farmec aparte în interiorul casei tale. Fiecare piesă de mobilier este realizată cu atenție la detalii și expertiză, oferind un finisaj impecabil și durabilitate pe termen lung.

Indiferent de stilul și preferințele tale, mobilierul nostru te va impresiona prin designul sofisticat, funcționalitatea inteligentă și calitatea excepțională. Echipa Unik Design creează mobilier de înaltă calitate, aducând eleganță și rafinament în fiecare spațiu al casei tale.

Design personalizat

Clientul a aceptat oferta noastră pentru un design personalizat.

Funcționalitate

Mobilierul cuprinde integral atât utilitatea cât și ergonomia.

Coloristic

Culoarea și materialele folosite sunt alese de către client/beneficiar.

Alte informații despre acest proiect

De la design la executie!

 

Bucătăria din lemn masiv, realizată din stejar vopsit alb, emană eleganță și rafinament. Aceasta este o alegere inspirată pentru cei care apreciază frumusețea naturală și durabilitatea. Lemnul masiv de stejar adaugă o notă de calitate și noblețe, creând un aspect atemporal și sofisticat în bucătăria ta.

Blatul din compozit reprezintă alegerea perfectă pentru un finisaj durabil, rezistent la pete, zgârieturi și căldură. Aceasta conferă un aspect neted și uniform, adăugând un element modern și elegant întregului design.

Folosind lemnul masiv vopsit alb, bucătăria capătă o lumină și prospătătate aparte. Această nuanță albă răcoritoare creează o atmosferă plină de luminozitate și o senzație de spațiu deschis. De asemenea, conferă un aspect versatil, permițându-ți să combini cu ușurință diferite stiluri și culori în decorul bucătăriei tale.

Detaliile prelucrate cu atenție și finisajele impecabile subliniază meșteșugul și măiestria lucrului manual. Fiecare piesă de mobilier este realizată cu grijă și precizie, rezultând un design sofisticat și o calitate superioară.

Această bucătărie din lemn masiv – stejar vopsit alb cu blat din compozit reprezintă o îmbinare reușită între frumusețea naturală, funcționalitatea modernă și durabilitatea pe termen lung. Este un spațiu plin de farmec, care îți oferă o experiență deosebită în timp ce gătești și te bucuri de momente speciale alături de cei dragi.

Design personalizat

Clientul a aceptat oferta noastră pentru un design personalizat.

Funcționalitate

Mobilierul cuprinde integral atât utilitatea cât și ergonomia.

Coloristic

Culoarea și materialele folosite sunt alese de către client/beneficiar.