Detalii

Mobilier industrial - estetică brută și funcționalitate solidă.

Alte informații despre acest proiect

Descoperă Mobilierul de Bucătărie și Dormitor Unik Design: Eleganță, Funcționalitate și Calitate Superioară

Descoperă mobilierul excepțional pentru bucătărie, unde calitatea și designul se întâlnesc în armonie perfectă. Cu feronerie silentioasă, fiecare deschidere și închidere a ușilor și sertarelor este lină și plăcută. Blaturile HPL oferă rezistență și durabilitate, rezistând în fața uzurii și petelor.

Dressingurile cu oglindă fumurie adaugă o notă de mister și eleganță în dormitorul tău. Cu plăcarea pereților și ușii cu filomură, creezi un aspect rafinat și sofisticat. Sistemul de dressing cu sistem metalic prins pe perete maximizează spațiul și permite o organizare eficientă a hainelor și accesoriilor.

Ușile furniruite, bizotate, baituite și lacuite profesional de echipa Unik Design aduc un farmec aparte în interiorul casei tale. Fiecare piesă de mobilier este realizată cu atenție la detalii și expertiză, oferind un finisaj impecabil și durabilitate pe termen lung.

Indiferent de stilul și preferințele tale, mobilierul nostru te va impresiona prin designul sofisticat, funcționalitatea inteligentă și calitatea excepțională. Echipa Unik Design creează mobilier de înaltă calitate, aducând eleganță și rafinament în fiecare spațiu al casei tale.

Design personalizat

Clientul a aceptat oferta noastră pentru un design personalizat.

Funcționalitate

Mobilierul cuprinde integral atât utilitatea cât și ergonomia.

Coloristic

Culoarea și materialele folosite sunt alese de către client/beneficiar.