Detalii

Mobilierul în nuanțe inspirate din natură este realizată din PAL melaminat, cu un blat termorezistent, oferind un mediu plăcut.

Alte informații despre acest proiect

Mobilier în nuanțe inspirate din natură

Descoperiți mobilierul în nuanțe inspirate din natură, un mediu plin de căldură și stil, perfect pentru momentele petrecute în familie.

Mobilier în nuanțe inspirate din natură

În centrul acestei bucătării, rafinamentul se împletește cu natura într-o simfonie vizuală remarcabilă. Palul melaminat de culoare bej conferă încăperii o atmosferă caldă și reconfortantă, aducând o notă de  versatilitate în designul interior. Fiecare piesă de mobilier reflectă atentie pentru detalii, iar textura fină a palului melaminat conferă o senzație plăcută la atingere.

Punctul central al acestui proiect este un dulap cu un print inspirat din natură,  fascinant pe ușile dressing-ului.  Imagini realiste ale frunzișului și a elementelor organice transformă dulapul într-o piesă de artă funcțională. Fiecare înfățișare a acestui decor adaugă o notă de prospețime și conexiune cu mediul natural într-un spațiu dedicat relaxării.

Culoarea bej a palului melaminat oferă o bază neutrală și relaxantă, creând un fundal perfect pentru detalii și accente. Această nuanță deschisă amplifică luminozitatea în încăpere, conferind senzația de spațiu și confort. În plus, întreaga bucătărie emană o atmosferă caldă, invitând la momente plăcute petrecute în această oază culinară.

Funcționalitatea și estetica se îmbină armonios în această bucătărie, iar utilizarea palului melaminat aduce un echilibru perfect între durabilitate și aspectul vizual plăcut. Fiecare element, de la blatul de lucru care este termorezistent până la rafturile bine organizate, servește atât scopuri practice, cât și estetice. În concluzie, această bucătărie în nuanțe calde și dulapul cu print inspirat din natură integrează frumusețea naturală în inima casei tale.

Ne puteți vizita pe Instagram și Facebook pentru mai multe detalii și proiecte.

Design personalizat

Clientul a aceptat oferta noastră pentru un design personalizat.

Funcționalitate

Mobilierul cuprinde integral atât utilitatea cât și ergonomia.

Coloristic

Culoarea și materialele folosite sunt alese de către client/beneficiar.