Detalii

Mobilier minimalist realizat la comandă din MDF în nuanțe de maro și negru ce oferă eleganță și rafinament.

Alte informații despre acest proiect

Mobilier minimalist realizat la comandă

Mobilier minimalist realizat la comandă, o bucătărie creată după cerințele clientului, numeroase spații de depozitare, riflaje din lemn, cuier cu oglindă incorporată. Această combinație de culori oferă o atmosferă modernă în decorul interior al casei. Pentru a evidenția designul minimalist, s-au utilizat și alte elemente contemporane, cum ar fi accentele de iluminare strategic plasate, elemente de sticlă și metal pentru a crea un cadru ambiental. 

Mobilierul minimalist în culorile negru și moro reprezintă o opțiune elegantă și modernă pentru amenajarea locuinței. Această abordare simplă și curată a designului permite crearea unui mediu ordonat și aerisit, în care se pune accent pe formele geometrice și pe funcționalitate.

Bucătăria

În bucătărie, mobilierul minimalist este relizat din lemn. Dulapurile și sertarele au linii drepte și netede, fără ornamente sau mânere vizibile. Această estetică minimalistă creează un aspect elegant și contemporan, în timp ce culorile închise, adaugă profunzime și rafinament în designul bucătăriei.

 Aceste blaturi durabile și ușor de curățat completează aspectul minimalist și adaugă o notă de eleganță în bucătărie.

Cuierul poate fi un element funcțional și decorativ  într-o zonă dedicată depozitării hainelor și a accesoriilor. Formele geometrice simple, fără detalii suplimentare, se potrivesc perfect într-un design minimalist.

Spațiile de depozitare, cum ar fi rafturile sau dulapurile, pot completa mobilierul, oferind soluții practice pentru organizarea obiectelor. Aceste piese pot fi suspendate pe perete sau integrate în designul peretelui pentru a economisi spațiu și pentru a crea un aspect ordonat și estetic plăcut.

Piesele de mobilier minimaliste aduc eleganță și rafinament în decorul interior. Această abordare de design permite funcționalitatea maximă și punerea în valoare a spațiului, în timp ce adaugă o notă distinctă de stil și sofisticare.

Ne puteți vizita pe Instagram și Facebook pentru mai multe detalii si proiecte.

Design personalizat

Clientul a aceptat oferta noastră pentru un design personalizat.

Funcționalitate

Mobilierul cuprinde integral atât utilitatea cât și ergonomia.

Coloristic

Culoarea și materialele folosite sunt alese de către client/beneficiar.