Detalii

Bucătărie urbană realizată din MDF, ce îmbina aspectul modern și elegant cu versatilitatea și durabilitatea materialului.
Bucătărie urbană realizată din MDF

Alte informații despre proiect

 Bucătărie urbană realizată din MDF, o abordare modernă a designului interior care se inspiră din mediul urban și îmbină elemente funcționale și estetice pentru a crea un spațiu contemporan și plin de personalitate.

 Mobilierul realizat din MDF cu finisaje mate, formele simple și liniile curate se potrivește perfect cu această estetică.

Bucătărie urbană realizată din MDF

 Culori predominante: Negrul este culoarea predominantă, fiind folosit pentru fronturi, blat și alte suprafețe. Pentru a evita ca spațiul să pară prea întunecat, am combinat negrul cu lemnul cu aspect natural, pentru a crea contrast și echilibru.

 Blaturi de lucru: Am ales un blat termorezistent într-o nuantă de negru pentru a se potrivi cu paleta cromatică a bucătăriei.

 Vitrină din sticlă: O vitrină din sticlă ce adăugă eleganță și un element vizual deschis în bucătărie. Vitrina poate fi utilizată pentru a expune vase, tacâmuri frumoase sau alte elemente decorative.

 Iluminare industrială: Am adăugat iluminării LED incorporate în bucătărie ce transformă complet aspectul și funcționalitatea spațiului. Iluminarea LED poate fi utilizată pentru a crea atmosfera dorită, a evidenția anumite zone sau pentru a oferi iluminare eficientă pentru activități precum gătitul.

 Texturi și finisaje: În designul nostru, se regăsesc diverse texturi și finisaje, inclusiv finisajul mat al MDF-ului negru. Pentru a echilibra tonurile întunecate și a conferi căldură și ospitalitate, am introdus lemnul cu aspect natural, adăugând astfel caracter și autenticitate spațiului.

 Ne puteți vizita pe Instagram și Facebook pentru mai multe detalii și proiecte.

Design personalizat

Mobilierul este realizat după dorințele clientului.

Funcționalitate

Mobilierul este atât funcțional, cât și ergonomic.

Estetică

Culoarea și materialele folosite sunt alese de către client cu ajutorul unui designer.