Detalii

Unik Design vă aduce eleganță neoclasică în bucătăria dvs. cu mobilier la comandă din MDF frezat și vopsit.

Alte informații despre acest proiect

De la design la executie!

 

Descoperiți mobilierul la comandă din MDF vopsit, frezat pe CNC, cu carcasă PAL melaminat și feronerie Blum silențioasă – calitate și inovație pentru proiectele dvs.

Bucurați-vă de o experiență personalizată și un mobilier unic, realizat cu atenție și pasiune de către echipa noastră experimentată. Mobilierul la comandă din MDF vopsit aduce eleganță și rafinament în orice spațiu, fiind un amestec perfect între estetică și funcționalitate.

Prin tehnica de frezare pe CNC, adăugăm detalii precise și complexe care transformă mobilierul într-o adevărată operă de artă. Fiecare piesă este creată cu atenție la detalii, oferindu-vă un finisaj impecabil și un aspect distinctiv.

Carcasa din PAL melaminat aduce durabilitate și rezistență mobilierului nostru la comandă. Stratul de melamină aplicat pe PAL protejează împotriva zgârieturilor și deteriorării, asigurând o rezistență remarcabilă în fața uzurii.

Feroneria Blum silențioasă reprezintă inima mobilierului nostru. Sistemele de înaltă calitate de la Blum asigură o funcționare ușoară și silențioasă a ușilor și sertarelor. Aveți certitudinea că mobilierul nostru va oferi o experiență plăcută și durabilă în utilizare.

La începutul proiectului, am prezentat un design 3D al mobilierului, permițându-vă să vă vizualizați spațiul înainte de producție. Am luat în considerare fiecare detaliu și am obținut aprobarea dvs. înainte de a demara producția.

Calitatea și inovația ne ghidează în fiecare etapă a producției. Echipa noastră de specialiști a lucrat cu dedicare pentru a vă oferi un mobilier la comandă de cea mai înaltă calitate.

Descoperiți bucuria de a avea un mobilier unic, creat special pentru dvs. Contactați-ne astăzi pentru a începe transformarea spațiului dvs. cu mobilierul la comandă din MDF vopsit, frezat pe CNC, cu carcasă PAL melaminat și feronerie Blum silențioasă.

Design personalizat

Clientul a aceptat oferta noastră pentru un design personalizat.

Funcționalitate

Mobilierul cuprinde integral atât utilitatea cât și ergonomia.

Coloristic

Culoarea și materialele folosite sunt alese de către client/beneficiar.