Detalii

Bucătăria modernă fabricată din pal nuanța gri și stejar este un amestec elegant între culori și materiale. Designul contemporan și funcționalitatea sunt garantate de feroneria Blum, asigurând acces ușor și durabilitate în timp. Blatul termorezistent rezistă la temperaturi ridicate și este ușor de întreținut. În această bucătărie, eleganța întâlnește practicabilitatea.

Alte informații despre acest proiect

De la design la executie!

 

Bucătăria modernă pe care o dorești se caracterizează prin utilizarea materialelor de înaltă calitate și a unui design contemporan. Combinația dintre nuanța gri și stejar aduce un aspect elegant și rafinat, în timp ce feroneria Blum adaugă funcționalitate și durabilitate.

Culoarea gri a pal-ului creează o atmosferă modernă și sofisticată în bucătărie. Aceasta poate fi folosită pentru mobilierul de bucătărie, cum ar fi dulapurile superioare și inferioare, precum și pentru alte elemente precum rafturi sau chiuveta. Nuanța stejarului adaugă un contrast plăcut, creând o notă de căldură și naturalețe. Aceasta poate fi integrată în pardoseală, în blatul de lucru sau în anumite elemente de design, precum panourile de acoperire.

Feroneria Blum este recunoscută pentru calitatea și rezistența sa. Sertarele și ușile de dulap cu sistem Blum glisează ușor și lin, oferind acces facil la conținut și optimizând spațiul de stocare. Sistemele de închidere blânde asigură închideri silențioase și fără efort. Această feronerie contribuie la funcționalitatea și durabilitatea bucătăriei tale moderne.

Blatul termorezistent este o alegere excelentă pentru o bucătărie, deoarece rezistă la temperaturi ridicate și este ușor de întreținut. Acesta îți permite să lucrezi în bucătărie fără a-ți face griji cu privire la zgârieturi sau deteriorări cauzate de obiecte fierbinți. Poți alege un blat de culoare neutră sau în contrast cu restul bucătăriei, în funcție de preferințele tale și de aspectul general pe care dorești să îl obții.

În concluzie, bucataria moderna pe care o dorești va oferi un design contemporan, funcționalitate și durabilitate. Această combinație de culori și materiale adaugă un aspect elegant și rafinat, creând o atmosferă plăcută în bucătăria ta.

Design personalizat

Clientul a aceptat oferta noastră pentru un design personalizat.

Funcționalitate

Mobilierul cuprinde integral atât utilitatea cât și ergonomia.

Coloristic

Culoarea și materialele folosite sunt alese de către client/beneficiar.