Detalii

Lukoil a implementat un concept nou de mobilier inovator. Mobilierul cuprinde piese realizate din MDF frezat și vopsit, blaturi durabile din compozit, compartimentări toalete din HPL, semnalistică iluminată și rafturi specializate pentru țigări și băuturi.

Alte informații despre acest proiect

Noul concept de mobilier Lukoil 2023

Proiectul de mobilier realizat pentru stația Lukoil din Sebeș, România, reprezintă o abordare inovatoare și modernă în designul de interior. Utilizând tehnici avansate de prelucrare a materialelor, mobilierul este fabricat din MDF frezat și vopsit, oferind un aspect distinctiv și durabilitate pe termen lung.

Blaturile din compozit, integrate în designul mobilierului, asigură o rezistență excelentă la uzură și un aspect elegant. Acestea sunt concepute pentru a satisface nevoile funcționale și estetice ale stației Lukoil, creând un spațiu confortabil și atrăgător pentru clienți.

Compartimentările toalete din HPL, un material rezistent la umiditate și igienic, sunt proiectate pentru a oferi un mediu curat și confortabil. Acestea adaugă un nivel suplimentar de funcționalitate și practicitate în proiectul de mobilier.

Semnalistica iluminată și rafturile specializate pentru țigări și băuturi completează designul mobilierului Lukoil Sebeș, aducând o notă de stil și creând o experiență plăcută pentru clienți.

Acest proiect de mobilier reprezintă un exemplu remarcabil de combinație între estetică, funcționalitate și durabilitate, evidențiind angajamentul nostru față de inovație și calitate superioară în domeniul designului de interior.