Detalii

Mobilă de bucătărie din lemn masiv de stejar vopsit, cu fronturi elegante și durabile, conferind un aspect natural și rustic. Blatul din granit adaugă un plus de eleganță și rezistență, fiind ușor de întreținut. Feroneriile Blum și MDF-ul vopsit frezar asigură funcționalitate și design modern. Un set de mobilă care combină calitatea materialelor, estetica și durabilitatea, perfect pentru a aduce rafinament în bucătăria ta.

Alte informații despre acest proiect

De la design la executie!

 

Această mobilă de bucătărie este realizată cu atenție și măiestrie din lemn masiv de stejar, conferindu-i un aspect elegant și durabil. Setul este alcătuit din cinci elemente care se combină perfect pentru a crea o atmosferă caldă și plăcută în bucătăria ta.

Fronturile vopsite din lemn masiv de stejar adaugă o notă naturală și rustică, evidențiind frumusețea texturii și a nuanțelor lemnului. Acestea sunt tratate cu atenție pentru a păstra autenticitatea și durabilitatea în timp.

Blatul din granit adaugă o notă de rafinament și eleganță, fiind rezistent la zgârieturi, temperaturi ridicate și pete. Acesta oferă un spațiu generos pentru a pregăti și servi mâncarea, fiind ușor de curățat și întreținut.

MDF-ul vopsit frezar este folosit pentru a crea un aspect modern și curat. Finisajul său mat și uniform adaugă un plus de eleganță, iar durabilitatea acestuia asigură o rezistență sporită în timpul utilizării zilnice.

Feroneriile Blum, cunoscute pentru calitatea și funcționalitatea lor superioară, conferă mobilierului o manevrare ușoară și durabilitate în timp. Sertarele și ușile se deschid și se închid cu ușurință, oferind acces rapid și eficient la conținutul mobilierului.

Vitrina și cornișa înaltă, realizate din MDF, adaugă o notă de eleganță și funcționalitate. Vitrina oferă un spațiu expus pentru a etala obiectele de decor sau vesela preferată, în timp ce cornișa înaltă completează aspectul mobilierului, aducând un plus de rafinament și stil.

Această mobilă de bucătărie cu fronturi vopsite din lemn masiv de stejar, blat granit, MDF vopsit frezar, feroneri Blum, vitrină și cornișă MDF înaltă îmbină calitatea materialelor, designul elegant și funcționalitatea superioară pentru a crea un spațiu de bucătărie impresionant, care va adăuga un farmec aparte casei tale.

Design personalizat

Clientul a aceptat oferta noastră pentru un design personalizat.

Funcționalitate

Mobilierul cuprinde integral atât utilitatea cât și ergonomia.

Coloristic

Culoarea și materialele folosite sunt alese de către client/beneficiar.