Detalii

Casa Stejăriș reprezintă un proiect de amenajare interioară excepțional, unde mobilierul este punctul central al designului.

Alte informații despre acest proiect

Amenajare casa rezidentiala – bucatarie si hol din MDF vopsit 5 elemente, living din MDF furniruit

Oferim soluții inteligente de mobilier, care combină confortul și spațiul optimizat. Fiecare pat, dulap și birou sunt proiectate pentru a satisface nevoile individuale ale copiilor, oferindu-le un mediu plăcut pentru odihnă, învățare și joacă.

Pentru dormitorul adulților, creați-vă un sanctuar personal de relaxare și odihnă. De la paturi confortabile și comode, la dulapuri spațioase și noptiere elegante, mobilierul nostru de dormitor pentru adulți combină funcționalitatea cu designul modern și atrăgător.

Pentru a vă organiza garderoba într-un mod eficient, vă oferim soluții personalizate de dressing. Fie că aveți nevoie de spații ample pentru haine, compartimente specializate pentru accesorii sau oglinzi încorporate pentru a vă pregăti în fiecare zi, mobilierul nostru de dressing vă va ajuta să vă păstrați hainele și accesoriile ordonate și la îndemână.

Pentru a maximiza spațiul și a ascunde echipamentele tehnice, vă punem la dispoziție mobilier pentru camera tehnică. Rafturile și dulapurile noastre vă permit să organizați eficient aparatele, cablurile și alte echipamente tehnice, oferindu-vă un aspect curat și ordonat în întreaga casă.

Indiferent de nevoile și preferințele dvs., mobilierul nostru este realizat cu atenție la detalii și din materiale de înaltă calitate, oferindu-vă soluții funcționale și estetice pentru dormitoarele și spațiile de depozitare din casa dvs.

Design personalizat

Clientul a aceptat oferta noastră pentru un design personalizat.

Funcționalitate

Mobilierul cuprinde integral atât utilitatea cât și ergonomia.

Coloristic

Culoarea și materialele folosite sunt alese de către client/beneficiar.