Detalii

Pat dormitor din pal melaminat prevăzut cu o ladă este o piesă de mobilier ce se remarcă prin estetică și funcționalitate.
Pat dormitor din pal nelaminat

Alte informații despre proiect

Pat dormitor din pal nelaminat este o piesă centrală a oricărui dormitor, oferind un loc de odihnă și confort într-un mod natural și estetic plăcut. Acest pat e confecționat din lemn solid, cu o atenție deosebită la detalii și finisaje de înaltă calitate, creând astfel un mobilier durabil și frumos.

Un aspect important al unui pat din lemn este tipul de lemn utilizat.

Designul unui pat din lemn poate varia în funcție de preferințe și stil. Unele modele au linii simple și elegante, în timp ce altele pot avea detalii sculptate elaborate sau ornamente decorative. Formele și contururile pot fi adaptate pentru a se potrivi cu diverse stiluri de decor, de la clasic la modern sau rustic.

Pat dormitor din pal nelaminat

Acesta poate fi construit cu un cadru solid și stabil, susținând salteaua și oferind un suport confortabil pentru odihnă. Cadrele pot fi întărite cu bare de susținere transversale pentru a asigura stabilitatea și durabilitatea pe termen lung.

 Acestea pot fi, de asemenea, decorate cu sculpturi fine sau gravuri personalizate, adăugând o notă distinctă și personalizată în designul patului.

O caracteristică practică și utilă a unui pat din lemn este opțiunea de stocare integrată. Aceasta poate include sertare plasate sub platforma patului sau spații de depozitare în picioarele de pat. Aceste opțiuni de stocare suplimentare sunt ideale pentru optimizarea spațiului din dormitor și organizarea eficientă a lenjeriei de pat sau a altor obiecte personale.

Un pat din lemn reprezintă o combinație perfectă între funcționalitate și estetică. Cu atenție la detalii, utilizarea lemnului solid și posibilitatea de personalizare, acest pat este o piesă de mobilier durabilă, confortabilă și frumoasă care adaugă un farmec natural și căldură în orice dormitor.

Ne puteți vizita pe Instagram și Facebook pentru mai multe detalii și proiecte.

Design personalizat

Mobilierul este realizat după dorințele clientului.

Funcționalitate

Mobilierul este atât funcțional, cât și ergonomic.

Estetică

Culoarea și materialele folosite sunt alese de către client cu ajutorul unui designer.