Detalii

Pat de dormitor matrimonial tapițat cu catifea realizat din PAL.
Pat de dormitor matrimonial tapițat

Alte informații despre acest proiect

Pat de dormitor matrimonial tapițat

Pat de dormitor matrimonial tapițat, piesa centrală a acestei camere fabricat din lemn și tapițat cu catifea. Cu un design sofisticat și forme elegante, acesta vine la pachet cu o ladă de depozitare și o somieră ergonomică. Este atât de confortabil încât și noua noastră prietenă necuvântătoare s-a îndrăgostit pe loc.

 Piesa de mobilier elegantă și luxoasă care adaugă o notă distinctă de rafinament și confort într-un dormitor. Acest tip de pat combină frumusețea și textura plăcută a catifelei cu funcționalitatea și spațiul generos pentru somn și odihnă.

 Catifeaua este un material moale, fin și luxos, cunoscut pentru aspectul său matasos și pentru atingerea plăcută. Acesta poate fi disponibil într-o varietate de culori și nuanțe, permițând personalizarea patului în funcție de preferințele individuale și de stilul camerei.

 Designul poate varia, de la linii simple și curate până la forme mai complexe și detaliate. Somiera este punctul central al designului, cu un aspect impresionant și atrăgător. Detaliile suplimentare, precum tuftingul sau cusăturile decorative, pot adăuga o notă de eleganță și sofisticare în pat.

 Salteaua potrivită, amplasată pe o platformă solidă și stabilă, completează experiența de somn confortabil și odihnitor.

Pat cu ladă

 Un pat cu ladă este o piesă de mobilier practică și funcțională, care oferă un spațiu suplimentar de depozitare într-un dormitor. Acest tip de pat este proiectat cu un sistem de lăzi de depozitare integrat sub platforma patului, oferind o soluție eficientă pentru organizarea și păstrarea diferitelor obiecte.

 În ceea ce privește stilul general al camerei, un patul poate fi integrat într-o varietate de concepte de design. Poate adăuga o notă de lux și eleganță într-un decor clasic sau poate fi un element central într-un interior modern și sofisticat. De asemenea, poate fi combinat cu alte piese de mobilier și accesorii pentru a crea un aspect armonios și corespunzător întregului decor.

 Patul matrimonial tapitat cu catifea este o alegere fermecătoare și confortabilă pentru un dormitor elegant și rafinat. Cu catifeaua sa luxoasă și finisajele atent realizate, acest pat oferă un sentiment de lux și confort, aducând un farmec distinct și sofisticat în orice cameră de dormit.

Ne puteți vizita pe Instagram si Facebook pentru mai multe detalii și proiecte.

Design personalizat

Clientul a aceptat oferta noastră pentru un design personalizat.

Funcționalitate

Mobilierul cuprinde integral atât utilitatea cât și ergonomia.

Coloristic

Culoarea și materialele folosite sunt alese de către client/beneficiar.