Detalii

Bucătărie modernă bej din MDF cu blat termorezistent, ce reprezintă o combinație perfectă între estetica rafinată și funcționalitatea excepțională.
Bucătărie modernă bej din MDF

Alte informații despre proiect

 Bucătărie bej din MDF, ce emană o eleganță subtilă și rafinată prin designul său minimalist, cu fronturi netede și linii curate, completat de finisaje uniforme. Cu un aer relaxant și spațiu deschis, această bucătărie aduce împreună funcționalitatea eficientă a mobilierului MDF, mânerele discrete și blaturile ușor de întreținut, creând un spațiu care se integrează armonios în orice concept de design interior modern.

Bucătărie modernă bej din MDF

Culori și Finisaje:

  • Nuanțele de bej creează o atmosferă liniștită și confortabilă, aducând o notă de căldură în spațiul bucătăriei.
  • Suprafețele MDF au finisaje netede și uniforme, contribuind la un aspect curat și modern.

Design Minimalist:

  • Linii simple și curate definesc designul acestei bucătării moderne. Ornamentele sunt minimalizate pentru a accentua simplitatea și funcționalitatea.

Iluminat și Ambianță:

  • Iluminatul bine plasat și integrat accentuează frumusețea designului. 

Detalii Tehnice:

  • Mecanisme de închidere și deschidere ușoară pentru sertare și uși, precum și organizarea interioară inteligentă, contribuie la funcționalitatea bucătăriei.

Blatul termorezistent:

  • Blatul de lucru, realizat dintr-un material termorezistent de înaltă calitate, este o caracteristică funcțională și practică. Acesta poate rezista la temperaturi ridicate, oferind un spațiu sigur pentru pregătirea mesei și gătitul.

 Realizată din MDF (fibră de densitate medie), emană un farmec subtil și sofisticat prin paleta sa de culori neutre și designul său contemporan. Cu linii curate și simplitate în formă, această bucătărie aduce un sentiment de ordine și rafinament în spațiul său. Fronturile netede și uniforme ale dulapurilor și sertarelor, combinate cu nuanțele calde de bej, creează o atmosferă relaxantă și plăcută. Caracteristicile practice ale MDF-ului se îmbină perfect cu estetica modernă, oferind o platformă solidă și versatilă pentru gătit și socializare. Această bucătărie reprezintă o abordare subtilă și elegantă a funcționalității moderne.

 Ne puteți vizita pe Instagram și Facebook pentru mai multe detalii și proiecte.

Design personalizat

Mobilierul este realizat după dorințele clientului.

Funcționalitate

Mobilierul este atât funcțional, cât și ergonomic.

Estetică

Culoarea și materialele folosite sunt alese de către client cu ajutorul unui designer.