Detalii

Bucătărie MDF cu blat termorezistent, într-o culoarea discretă de verde cu finiș mat, ce crează un spațiu plin de prospețime și eleganță.
Bucătărie MDF cu blat termorezistent

Alte informații despre proiect

Bucătărie MDF cu blat termorezistent ce se bazează pe conceptul de minimalism și funcționalitate, având un aspect curat, ordonat și fără prea multe ornamente sau detalii. Accentul este pe eficiență, organizare și utilizarea optimă a spațiului disponibil.

 Bucătăriile moderne din MDF sunt foarte populare datorită aspectului lor curat, versatilității și prețului accesibil. MDF-ul este un material compozit realizat prin presarea fibrelor de lemn împreună cu un liant, ceea ce îl face un material solid și durabil, ideal pentru mobilierul de bucătărie.

Bucătărie MDF cu blat termorezistent

 Bucătăria în nuanțe de verde mat reprezintă un spațiu plin de prospețime și eleganță, adăugând o notă distinctivă de rafinament și armonie în interiorul locuinței.

 Culoarea discretă de verde cu finiș mat adaugă un aspect natural. Finisajele mate conferă o înfățișare sofisticată și sunt ușor de întreținut.  Blatul termoformat și blatul dublu fabricat din plăci aglomerate din lemn completează designul bucătăriei și se inspiră din natură, pentru a crea un contrast plăcut și echilibrat, dar și să reziste la umiditate și să fie trainic.

 Sertarele și dulapurile din bucătărie sunt prevăzute cu sisteme de închidere silentioasă și mecanisme de deschidere ușoară, pentru a asigura confort în utilizare.

 În concluzie, o bucătărie cu această cromatică deschisă reprezintă o alegere elegantă și subtilă, oferind un mediu în care să ne bucurăm de momentele petrecute în bucătărie.

 Ne puteți vizita pe Instagram și Facebook pentru mai multe detalii și proiecte.

Design personalizat

Mobilierul este realizat după dorințele clientului.

Funcționalitate

Mobilierul este atât funcțional, cât și ergonomic.

Estetică

Culoarea și materialele folosite sunt alese de către client cu ajutorul unui designer.