Unik Design

Aceasta e o intrebare buna pe care este necesar sa ne-o adresam cand ne decidem sa ne comandam mobila de bucatarie. In ziua de azi toate magazinele de specialitate propun spre vanzare fel de fel de modele de chiuvete pentru bucatarie. Nu trebuie sa ne bazam pe faptul ca ce am vazut in casa cuiva se va potrivi si in casa noastra. UnikDesign va recomanda ca ar fi indicat ar fi sa incepeti cautarile chiuvetei dorite inainte de a plasa comanda pentru mobila de bucatarie.

Insa daca nu ati reusit acest lucru sau nu ati stiut, UnikDesign va ofera consiliere de specialitate in orice privinta pentru ca mobila fabricata de noi sa fie un tot atat ca mobila cat si ca dotari si accesorii, pentru a crea o amenajare armonioasa locuiței sau a spațiului dumneavoastră. Noi vă stam la dispozitie cu un pachet complet ce constă în : masurători, proiectarea mobilei, fabricarea, asamblare, instalare, montare și fixarea corpurilor de mobilier.

Cand hotarati sa cautati chiuvete potrivita trebuie sa aveti in vedere mai multe aspectesi sa tineti cont de nevoile dumneavoastra si de dimensiunile spatiului in care va fi amplasata.. Sa realizati o lista cu avantaje si dezavantaje ale formei si ale materialului din care este fabricata.

Sa stabiliti in ce mod veti folosi chiuveta. Sa tineti cont si de culoarea pe care o va avea sau o are mobila. Sa stabiliti felul in care doriti sa fie montata, cu ar fi: sub blat, in linie cu blatul, sau desupra blatului. Forma chiuvetei este la fel de important intrucat de aici se deduce functionalitatea ei. Daca chiuveta este doar cu o cuva, inseamna ca aveti o bucatarie mica sau o feti folosi pentru mici activitati intrucat va folositi de masina de spalat vase. O chiuveta cu doua sau 3 cuve atat egale cat si inegale ca spatiu se incadreaza intr-o locatie mai spatioasa, aceasta oferind, dar si retinand din saptiul dedicat depozitarii. De asemenea, sa nu uitam picuratoarea tipica modelelor clasice pentru care putem opta sau nu, intrucat, mobila de bucatarie poate sa cuprinda si spatiu cu picuratoare.

UnikDesign oferă consultanță de specilaliate, ținând cont de nevoile si ideile dumneavoastră în functie de buget, spatiu, si ergonomie, atat in ceea ce priveste mobila de bucatarie cat si accesoriile, dotarile acesteia.