Care este cea mai bună soluție pentru alegerea bucătăriei?

Unik Design

Bucataria este spatiul din locuinta in care petrecem cel mai mult timp. In zilele noastre gatitul este ridicat la rang de arta, astfel, acesta trebuie sa aiba loc intr-un loc pe masura, de aceea bucatariile UnikDesign, au acel ceva unic, care face diferenta si claseaza acest spatiu la nivelul unei incapaeri in care se petrec lucruri unice.

Multi spun ca nu se mai aplica vorba din popor precum ca ,,locul femeii este in bucatarie”, intrucat barbatii se dovedesc a fi in ziua de azi doritori in a-si demonstra abilitatile in arta culinara. Asadar, alegerea mobilei de bucatarie nu mai este doar alegerea partenerei ci si a partenerului, acest fapt implicand cateva dispute de familie cu privire la aspect, dotari, dimensiuni, culori,forma, design, functionalitate si nu in ultimul rand bugetul alocat.

UnikDesign va ofera sprijin de specialitate pentru a obtine mobilierul dorit. Consultanta implica ambele parti, atat clientul cat si specialistul sunt ambii proiectanti ai mobilei la comanda. Avem in vedere o buna armonizare intre o mobilare functionala si spatiul propus de client, punem accent pe echilibrul si designul mobilei pentru a obtine confortul dorit. Acest serviciu de consultanta este gratuit, oferit de echipa noastra de profesionisti pentru a va oferi toate datele necesare cu privire la mobilierul la comanda.

Fiecare client este tratat si ascultat cu atentie, astfel incat specilaistii nostri sa va poata obtine ce mai buna oferta pentru mobila la comanda si accesoriile dorite, ce va fi suma dintre : arhitectura stpatiului, detalii tehnice, si bugetul de care dispuneti.Cea mai buna decizie in privinta mobilierului la comanda este sa apelati la serviciile UnikDesign si va veti bucura de alegerea facuta .Important este sa puneti accent pe calitate, pentru ca o bucatarie executata de profesionisti, va ofera siguranta calitatii si rezistentei in timp. Alegerea bucatariei, trebuie sa genereze discutii pentru ca acestea sunt constructive si astfel veti obtine ce este mai bun si adaptat la nevoile fiecaruia.

Ambii parteneri se vor gandi excat ceea isi doresc de la mobila de bucatarie mult visata, cum o vor utiliza si cat de mult si astfel impreuna cu specialistul nostru vor obtine cea mai buna oferta. Multi oameni nu isi schimba mobila de bucatarie o viata intreaga, altii o fac de maxim trei ori in viata, asa ca acest fapt implica multa rigurozitate in alegerea facuta, pentru ca este ceva cu care veti trai multi ani fara san fie nevoie de schimbari. Pentru a nu va plange de minusuiri si inconveniente dupa cumparearea mobiliei de bucatarie, este necesara intocmirea unei liste individuale cu dorintele fiecarui partener, pe care ulterior o veti discuta cu specialistul proiectant. Dumneavoastra sunteti initiatorul proiectului, veniti cu schita spatiului pe care doriti sa il mobilam, ne impartasiti dorintele dumneavoastra, dupa care echipa noastra de profesionisti va preia si a ofera o prezentare virtuala 3D. UnikDesign va ofera posibilitatea sa obtineti modelul de bucatarie dorit, de la clasic, rustic pana la glamour, shabby chic, modern, minimalist si nu numai pentru ca suntem deschisi si la alte stiluri propuse si dorite de dumneavoastra.

Ergonomia este foarte importanta de aceea este bine de stiut faptul ca mobila de bucatarie trebuie adaptata si la nevoile spatiului in cate va fi instalata. Intr-o locuinta in care camera destinata bucatariei este mica, pentru a nu axfisia spatiul, se poate opta pentru un model pe un singur perete in linie si corpuri suspendate. Insa, daca spatiul de ne permite putem alege bucatariile in forma de L sau U, intrucat ofera un spatiu mai generos de depozitate, si da posibilitatea tuturor membrilor familiei sa intreprinda propriile activitati, si saptiul dedicat mesei va fi unul mai ofertant. Dupa cum stim, in zilele noastre, bucatariile au evoluat si s.au aliniat celor occidentale, de aceea a aparut si la noi mobila de bucatarie cu insula. Acest tip necesita un spatiu foarte mare dedicat bucatariei sau un open space cu livigul, insula delimitand cele doua zone ale locuintei.