Servicii

Home - Servicii

CONSULTANTA

Unik Design va ofera sprijin de specialitate pentru a obtine mobilierul dorit. Consultanta implica ambele parti, atat clientul cat si specialistul sunt ambii proiectanti ai mobilei la comanda. Dumneavoastra sunteti initiatorul proiectului, veniti cu schita spatiului pe care doriti sa il mobilam, ne impartasiti dorintele dumneavoastra, dupa care echipa noastra de profesionisti va preia si a ofera o prezentare virtuala 3D cu pozitionarea mobilei.
Avem in vedere o buna armonizare intre o mobilare functionala si spatiul propus de client, punem accent pe echilibrul si designul mobilei pentru a obtine confortul dorit.
Acest serviciu de consultanta este gratuit, oferit de echipa noastra de profesionisti pentru a va oferi toate datele necesare cu privire la mobilierul la comanda. Fiecare client este tratat si ascultat cu atentie, astfel incat specilaistii nostri sa va poata obtine ce mai buna oferta pentru mobila la comanda si accesoriile dorite, ce va fi suma dintre : arhitectura stpatiului, detalii tehnice, si bugetul de care dispuneti.
Cea mai buna decizie in privinta mobilierului la comanda este sa apelati la serviciile Unik Design si va veti bucura de alegerea facuta . Obtinerea mobilierului mult dorit pentru clientul nostru , reprezinta de fiecare data o provocare pentru Unik Design, intrucat suntem implicati trup si suflet, si ii impartasim emotia atunci cand se prezinta la noi cu schita, dar si dupa ce isi vede mobila in propria casa, birou, spatiu comercial sau in orice spatiu si-a dorit sa isi puna amprenta.
Unik Design tine cont de dorintele si asteptarile clientului, si va oferim mobilier la comanda unic, gandit doar pentru dumneaoastra, avand in vedere:

  • spatiul locativ
  • detaliile tehnice
  • buget

PROIECTARE

Unik Design detine un software prin intermediul caruia pot fi proiectate tridimensional intr-un timp foarte scurt configuratiile mobilei dorite . Clientul isi va putea observa mobila, va putea sa o roteasca, si se va bucura de forma ei initiala 3D. Cu ajutorul acestui program pe calculator, specialistii din cadrul companiei noastre vor prezenta o demonstratie, in care veti vedea cum orice corp de mobila proiectat va putea fi redimensionat si plasat in diferite spatii.
Proiectarea prevede analiza spatiului ce va fi mobilat din toate punctele de vedere: lungimea,lățimea,înălțimea încăperii, locul unde se află ușa, ferestrele și utilitățile. Ulterior discutam de masuratori si schitam un plan cu cote. In prealabil vom purta o discutie cu dumneavoastra atat din punct de vedere al stilului cat si al functionaliatatii incaperii pe care doriti sa il mobilati, astfel incat sa beneficiati de un rezultat optim. Beneficiarul va decide impreuna cu specialistii Unik Design detalii despre dimensiunile spatiului de trecere, masuratori si proportii. De asemenea, proiectul mobilei la comanda va cuprinde informatii despre, tipul materialelor din care urmeaza a fi fabricata mobila, culori, feronerie, suprafete si un buget personalizat. Beneficiarul mobilei la comanda va alege nu numai tipul de mobila, forma, structura ci va preciza si tipul de materiale, accesorii, finisaje, avand in vedere oferta noastra, dar si propunerile dumneavoastra in functie de gusturi, buget, necesitati personale, de ergonomie si spatiu. Toate acestea vor fi personalizate, pentru a va reprezenta si pentru a crea ambientul dorit.

MASURATORI

Intotdeauna intampinam dificultati de orice fel cand dorim sa amenajam un anumit spatiu. Este dificil sa facem alegerile potrivite de unii singuri cand vine vorba de mobilier , avand atatea surse de inspiratie in mediul virtual, nu reusim sa ne decidem ce ni se potriveste, avand in minte un puzzle pe care nu prea reusim sa il asezam in ordinea corecta. Deseori obseram cum mobila standard din magazine, nu are dimensiunile dorite, designul visat de noi, nu ne place combinatia culorilor, ori materialul din care este fabricata, asa ca mobila pe comanda este solutia sa realizam ceva pe gustul nostru.
Unik Design vă ajuta sa aranjati acest puzzle de informatii in ordinea corecta si impreuna vom realiza mobila pe comanda care sa se potriveasca gusturilor dumneavoastra si sa se incadreze perfect in spatiul/incaperea ce doriti a fi mobilata de noi.
Exigenta in privinta în privința masurătorilor se reflecta in tot ceea ce reprezinta proiectul initiat impreuna, astfel incat mobila creata de noi pentru dumneavoastra sa se incadreze la milimetru respectand criteriile de ergonomie. In cadrul companiei noastre veți fi consiliați pentru a crea o amenajare armonioasa locuiței sau a spațiului dumneavoastră, în alegerea culorilor mobilierului și în alegerea mobilei potrivite de bucătarie, living, hol, baie, dormitor sau spatii pe care doriti sa le dati viață cu produsele Unik Design.
Va oferim o echipa de profesionisti ce va face gratuit masuratorile spatiului ce urmeaza a fi mobilat, pentru ca beneficiarul, clientul sa se bucure de calitatea mobilei, de finisajele ei si de ergonomia acesteia.

PRODUCTIE

Realizam mobilier la comanda, conform cerintelor dumneavoastra. Fabrica noastra va sta la dispozitie cu mobila pentru orice spatiu, atat pentru zonele din casa cat si pentru spatii comerciale, birouri si pentru orice altceva doriti sa mobilati. Unik Design vine in casele dumneavoastra cu o gama variata de mobiler la comanda pentru: bucatarie. hol, dormitor, living, camere pentru copii, baie si balcon. Fabrica Unik Design, isi desfasoara activitatea in Brasov si producem mobila din PAL, MDF-vopsit sau infoliat, LEMN MASIV si materiale compozite. Mobilierul la comanda trece prin toate procesele de productie si toate subprocesele specifice domeniului nostru de activitate, de la debitarea materiei prime, finisaje, asamblare, pana la montarea si amenajarea in detaliu corpurilor de mobila si a acesoriilor comandate in casele dumneavoastra. Din respect pentru client si pentru serviciile oferite, noi folosim materiale alese cu atentie, si le examinam pe tot parcursul productiei in asa fel incat mobilierul la comanda sa fie pe placul dumneavoastra si colaboarearea noastra sa fie un succes pentru ambele parti. Fiecare proiect de mobila este realizat pe comanda, avand in vedere sapatiul, materialele folosite, accesorii, nevoile clientului, bugetul fiind stabilit in functie de criteriile mentionate anterior. Din momentul in care plasati o comanda, echipa noastra va sta la dispozitie cu toate detaliile si informatiile pentru ca mobila pe care o doriti sa prinda contur in fabrica noastra si sa se potriveasca perfect spatiului si necesitatilor dumneavoastra. Ne dorim sa fim de bun augur pentru casele si spatiile dumneavoastra prin moblierul la comanda pe care vi-l oferim cu profesionalism, atent conceput pe gusturile clientului.

INSTALARE

Unik Design are scopul de face o experienta frumoasa si placuta din alegerea mobilei la comanda, beneficiarul sa se bucure atat de confort cat si de functionalitae si ergonomia mobilei. Gama variata de forme, materiale, accesorii si culori confera farmec si stil in locurile mobilate de noi. Serviciile Unik Design, includ nu numai fabricarea mobilei, ci si livrarea si instalarea in casele/institutiile dumneavoastra.
Mobilierul este fabricat de profesionistii nostri in atelierul din Brasov si este instalat in spatiile dumneavoastra de catre instalatorii nostri specializati care vor avea in vedere sa beneficiati de cele mai bune servicii, executand cu exigenta tot ceea ce inseamna incadrarea mobilierului in saptiul dorit. Fie că este vorba de instalarea mobilirului, așezarea blatului, poziționarea corpurilor până la încorporarea aparaturii, totul este conceput pentru ca dumneavoastră să va bucurați de un spatiu în armonie și echilibru. Echipa noastră, va oferă un montaj la milimetru al mobilierului, respectând toate detaliie tehnice. Noi vă stam la dispozitie cu un pachet complet ce constă în : masurători, proiectarea mobilei, fabricarea, asamblare, instalare, montare și fixarea corpurilor de mobilier.
Va invitam in showroom-ul nostru din Brasov sa vedeti cum dorinta dumneavoastra este lege pentru noi, si sa o sa va punem la dispozitie un consilier care sa va asculte ideile si sa transmita mai departe echipei de lucru cum v-ati imaginat ca va arata mobila ce urmeaza sa o comandati. Acesta este prima etapa prin care o sa incepem colaborarea si o sa ramaneti placut impresionati !