Mobilier Birouri pe comanda

Home - Mobilier Birouri pe comanda

MOBILIER BIROURI

Mobilier Birouri la comanda

Cine spune că nu poți imbina utilul cu plăcutul?

Ar putea fi o zi normala de munca, dar nu trebuie să se simtă așa. Tot ce este nevoie este un scaun confortabil, mobilier de birou care păstrează lucrurile organizate și iluminarea potrivită pentru slujbă. Noi facem sa fie ușor rezolvarea acestora.

Birouri Complete

Mese Conferinta

Dulapuri Depozitare

Mese Cafea pt. Birouri

Este bine stiut faptul ca, UnikDesign, fabrica si mobilier la comanda, practic tot ceea ce este prevazut a fi supus unui trafic mai intens decat cel al propriei locunite. Va punem in vedere, faptul ca, acest tip de mobilier, intruneste toate calitatile necesare, fiind durabil, rezistent, fiabil, executat la milimetru cu materiale de cea mai buna calitate, specifice tuturor spatiilor de birouri, atent verificat pentru a respecta si normele de siguranta. Va stam la dispozitie cu mobila la comanda pentru spatiul in care va desfasurati propria afacerea, pentru a va pune in valaoare bussines-ul.

Găsiți spațiul care va stimulează creativitatea

Noi va putem oferi combinații de mobilier pentru spatii de depozitare, iluminare, scaune, birouri fixe si reglabile și multe altele. Există un numar nelimitat de stiluri și dimensiuni diferite asadar este imposibil sa nu va oferim tot ceea ce va doriti.

Birouri Block

Birou Dodici

Birouri Openwall

Birouri Slim

Birourile perfecte care se incadreaza oriunde

Lucrati si la domiciliu sau lucrati pentru imbunatatirea profilului dumneavoastra? Este mai ușor să o terminați atunci când aveți un birou care funcționează pentru dvs. Indiferent dacă este vorba de un unul modern sau unul  reglabil, un stand de laptop sau unul tradițional, avem tot ce aveți nevoie pentru a vă simți confortabil și profesional în timp ce lucrați.  Alegeți unul din portofoliul nostru sau creați-vă propriul concept.

Birouri Light

Birouri Plano

Birouri Spider

Birouri Reglabile Electric

Scaune ergonomice cu care puteți lucra

Scaunele de birou confortabile înseamnă mai mult timp concentrându-va asupra locului de ce il veti avea la indemana, decât asupra durerilor de spate. Scaunele noastre ergonomice vin cu elemente cum ar fi cotiere, scaune reglabile în înălțime și funcții de înclinare pe care corpul tău îl va iubi. Iar diferitele stiluri înseamnă că se potrivesc oriunde vrei să lucrezi în confort.

Scaune Ergohuman

Scaune Vizitator

Scaune Conferinta

Scaune Ergonomice

Economisiți timp cu documentele

Cât timp petreceți doar în căutarea documentelor? Dulapurile noastre de depozitare pentru birouri țin totul sub control. Ele vin în diferite dimensiuni și stiluri pentru a se potrivi oriunde lucrezi. Avand in vedere faptul ca dispun de incuietori, acestea vor face o casă sigură documente. Seria noastră UNIK este de calitate superioara și sunt testate pentru uz in birou.

Totul la îndemână

Ați căutat hârtia sau capsatorul? Sertarele noastre organizeaza toate lucrurile necesare intr-un birou. Ele pot fi comandate în orice stil și dimensiuni pentru a se potrivi locului unde doriți să lucrați. Putem produce mobilier de birou si unități care pot fi inchise pentru a împiedica pe oricine să “împrumute” foarfecele sau alte obiecte.

Nu lăsa peretele biroului să fie spațiu pierdut

Rafturile de perete fac zidurile goale sa devina un loc perfect pentru a stoca și a vă arăta lucrurile. Avem o mulțime de stiluri, coordonate cu restul mobilierului biroului. Putem produce orice mărimi, la o lungime exactă de care aveți nevoie.