Masa Conferinta Sessanta

Home - Masa Conferinta Sessanta

Masa Conferinta Sessanta

Sessanta este o colecție de birouri executive, dulapuri și mese de conferințe. Combină o selecție atentă a materialelor pentru a juca în armonie și alternativ pe suprafețe și pe volumele de mobilă. Grosimea de 60 mm este firul comun care caracterizează și leagă elementele.
Două nuanțe de verde: versiunea de miere, lumină și caldă și versiunea de lavă, maro și învelitoare. În combinație, culorile solide cu ton mat, ca bejul, tutunul, bazalul și cuprul.
Pentru a finaliza, pielea are trei nuanțe de culori: maro închis și bazalto, pentru a îmbogăți suprafețele spațiului de lucru.
Biroul are mai multe versiuni, oricine este echipat cu accesorii care îl fac extrem de adaptabil la diferite spații de lucru executive. Având linii simple și esențiale, se caracterizează printr-o formă dublă de înaltă grosime, înclinată pe un element care depășește funcția pe o parte, care găzduiește un sertar pentru piedestal și niște compartimente accesorii în două adâncimi diferite.
Dulapurile în trei înălțimi diferite sunt echipate în mod diferit cu vestiare, spații deschise, uși cu balamale și pliere. Mese de conferințe rotunde și rectangulare au vârfuri modulare care trasează un model de vene încrucișate atunci când sunt abordate. Colecția este completată de o serie de mese de cafea cu înălțime și adâncime diferite și o consolă în două măsuri diferite cu compartimente și sertare deschise.

PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE

Birou Block

Birou Sessanta

Birou Spider

Birou Light

Birou Openwall

Masa Conferinta Spider

Dulap Depozitare

Lasa un comentariu sau o cerere pret