Intrebari si raspunsuri

Home - Intrebari si raspunsuri

RASPUNSURI LA INTREBARILE TALE

De ce va numiti Unik Design ?

Fiind o fabrica de mobila ce realizeaza mobilier la comanada, scopul nostru a fost ca prin propria denumire sa subliniem faptul ca tot ceea ce se realizeaza la noi este unic si cu stil.

De cand fabricati mobila si cam cate comenzi ati onorat pana acum ?

Unik Design exista in industria mobilei din 2007 si  ne place sa spunem nu e persoana din echipa noastra sa nu isi aminteasaca primele comenzi ale fabricii noastre, si de onorat comenzi pana in acest moment,am realizat atat de multe incat am pierdut numarul lor. Dar stiti ce conteaza, nu cantitatea ci calitatea, ne intereseaza ca beneficiarul sa fie multumit, de aceea noi lucram in de aproape cu fiecare client.

Cat costa sa imi comand mobila la dumneavoastra ?

Costurile  sunt in raport cu ceea ce comandati, tipul de mobilier,  cantitatea, marimea, tipul materialelor folosite, tipul de feronerie, sistemele folosite, culorile, forma, si accesoriile aferente. Insa daca doriti o suma estimativa, va stam la dispozitie in showroom-ul nostru cu un consultant sa va faca o simulare. Unik Design își ia angajamentul să vă ofere obiecte de mobilier la cel mai convenabil preț pentru dumneavoastră . Cu sigurantă, veți fi foarte mulțumiți de  echipa noastră și de produsele noastre , astfel încât sa fim singura dumneavostră alegere  în privința amenajării spațiului așa  cum doriți. În echiparea standard noi vă oferim un pachet complet și cu accesorii fără costuri suplimentare așa cum ati fi taxați în altă parte.

De ce sa cumpar de la Unik Design ?

Va asiguram de toata seriozitatea noastra si cu siguranta veti observa calitatea produselor noastre. Serviciile noastre sunt complete, vă oferim mobilier pentru orice tip de spațiu, accesorii incluse, asistentă in schitarea proiectului, asamblarea, montajul, tot pachetul pentru ca dumneavoastră doar sa va bucurați de calitate. Mai precsi, va aducem la cunostinta faptul ca, fabricam mobila pentru birouri, magazine, gradinite, case rezidentiale. Avem ca domenii de actvitate, realizarea de mobilier din PAL, MDF-vopsit sau infoliat, LEMN MASIV si materiale compozite. Vă mai oferim un plus, 3 Garanții, pentru a vă asigura că mobila fabricată de noi este tot ce aveți nevoie: garanția prețului, a serviciului și a calității.

In magazinul de prezentare exista cineva care sa ne raspunda la intrebari sau trebuie sa anuntam ca dorim sa ne informam ?

Consultanta in ceea ce priveste achizitionarea unui mobilier la comanda este necesara, intrucat, impreuna cu specialistul nostru veti gasi un echilibru intre bugetul pe care il alocati mobilei la comand si modelul de mobila dorit.  Trecandu-ne pragul va oferiti un moment bun de delecatre in care specialistul nostru va va efectua o demonstratie 3D a unei schite si va explica toate aspectele necesare, si veti observa ca mobila costa mai putin decat va imaginati in raport cu calitatea pe care o punem la dispozitie.

Unik Design va ofera sprijin de specialitate pentru a aobtine mobilierul dorit. Consultanta implica ambele parti, atat clientul cat si specialistul sunt ambii proiectanti ai mobilei la comanda.

Daca am un venit mediu credeti ca pot sa imi fac mobila pe comanda ?

Lucrand cu noi, aveti avantajul de a va putea permite calitate la preturi accesibile tuturor, intrucat noi adaptam ceea ce va doriti la bugetul de care dispuneti. Fiecare client pleaca de la noi multumit ca isi poate comanda mobila mult dorita.Va oferim o echipa de profesionisti ce va face gratuit masuratorile spatiului ce urmeaza a fi mobilat, pentru ca dumneavoastra sa  va bucurati de calitatea mobilei, de finisajele ei si de ergonomia acesteia.

In ce consta proiectarea mobiliei la comanda ?

Proiectarea prevede analiza spatiului ce va fi mobilat din toate punctele de vedere: lungimea,lățimea,înălțimea încăperii, locul unde se află ușa, ferestrele și utilitățile. De asemenea este realizată virtual, în format 3D având la baza planul spațiului în care sunt specificate : (lungimea,lățimea,înălțimea) încăperii, locul unde se află ușa, ferestrele și utilitățile. Este necesară această conlucrare la partea de proiectare , pentru ca ideile si dorințele dumneavoastră să devină realitate și conforme spațiului pe care doriți sa il amenajați cu mobilier lucrat din pasiunea de a face oameni fericiți. Proiectul mobilei la comanda va cuprinde informatii despre, tipul materialelor din care urmeaza a fi fabricata mobila, culori, feronerie, suprafete si un buget personalizat.