Revolution Slider Error: Slider with alias not found.
Maybe you mean: 'Home-slider' or 'home-slider-3' or 'home-box-slider-2' or 'home-boxed-slider' or 'about-slider' or 'home-bitcoin-slider'
Revolution Slider Error: Slider with alias not found.
Maybe you mean: 'Home-slider' or 'home-slider-3' or 'home-box-slider-2' or 'home-boxed-slider' or 'about-slider' or 'home-bitcoin-slider'

Mobila la Comanda Brasov / Mobilier Birouri

Mobila la comanda

CONSULTANTA

Unik Design vă pune la dispoziție toate resursele în vederea luării celei mai bune decizii in alegerea mobilierului dorit. Respectând atât principiul funcționalității cât și cel estetic, vom stabili împreună criteriile ce stau la baza dorințelor și așteptărilor dumneavoastră, in ceea ce privește obținerea mobilerului dorit. Unik Design oferă consultanță de specilaliate, ținând cont de nevoile si ideile dumneavoastră în raport cu :

  • spatiul locativ / birouri
  • detaliile tehnice
  • buget
Mobila la comanda in Brasov

PROIECTARE

Unik Design prin intermediul personalului calificat are în vedere valorificarea ideilor clienților prin solutii adaptate spațiului dumneavoastră, scopul fiind crearea unui confort sporit dat de ergonomia moblierului si imbinarea armonioasă.
Proiectarea este realizată virtual, în format 3D având la baza planul spațiului în care sunt specificate : (lungimea,lățimea,înălțimea) încăperii, locul unde se află ușa, ferestrele și utilitățile. Este necesară această conlucrare la partea de proiectare , pentru ca ideile si dorințele dumneavoastră să devină realitate și conforme spațiului pe care doriți sa il amenajați cu mobilier lucrat din pasiunea de a face oameni fericiți.

Mobila la comanda Brasov

MASURATORI

Unik Design vă întâmpină cu o echipă ce acordă atenție tuturor detaliilor, care nu dorește să creeze un simplu mobilier ci unul de calitate să se muleze perfect spațiului propus de dumneavoastră. Astfel că, ne dorim să oferim clienților nostri produse de calitate, fiind foarte exigenti în privința masurătorilor. In cadrul companiei noastre veți fi consiliați pentru a crea o amenajare armonioasa locuiței sau a spațiului dumneavoastră, în alegerea culorilor mobilierului și în alegerea mobilei potrivite de bucătarie, living, hol, baie, dormitor sau mobilier birouri – spatii pe care doriti sa le dati viață cu produsele Unik Design. Executăm gratuit măsurători ale spațiului ce urmează a fi amenajat cu mobila produsă de noi, pentru că tratăm fiecare proiect cu profesionalism și ne dorim sa vă oferim produse de calitate special gândite pentru și cu dumneavoastră .

Mobila comanda Brasov

PRODUCTIE

Mobilierul la comanda trece prin toate procesele de productie si toate subprocesele specifice domeniului nostru de activitate, de la debitarea materiei prime, finisaje, asamblare, pana la montarea si amenajarea in detaliu a corpurilor de mobila si a acesoriilor comandate in casele dumneavoastra. Din respect pentru client si pentru serviciile oferite, noi folosim materiale alese cu atentie, si le examinam pe tot parcursul productiei in asa fel incat mobilierul la comanda sa fie pe placul dumneavoastra si colaboarearea noastra sa fie un succes pentru ambele parti. Fiecare proiect de mobila este realizat pe comanda, avand in vedere sapatiul, materialele folosite, accesorii, nevoile clientului, bugetul fiind stabilit in functie de criteriile mentionate anterior.

Mobila pe comanda Brasov

INSTALARE

Prin prisma atât a produselor de calitate cât și a profesioniștilor Unik Design, ne dorim sa fim prima alegere în materie de mobilier, întrucât suntem siguri că veți fi mai mult decât mulțumiți de tot ceea ce vă oferim. Fie că este vorba de instalarea mobilierului de birou, așezarea blatului, poziționarea corpurilor până la încorporarea aparaturii, totul este conceput pentru ca dumneavoastră să va bucurați de un spatiu în armonie și echilibru. Echipa noastră, va oferă un montaj la milimetru al mobilierului, respectând toate detaliie tehnice. Noi vă stam la dispozitie cu un pachet complet ce constă în : masurători, proiectarea mobilei, fabricarea, asamblare, instalare, montare și fixarea corpurilor de mobilier.

Echipa noastra

Post not found!
Post not found!

“Modernizarea activitatii de productie mobilier a S.C. UNIK DESIGN S.R.L. prin achizitia unor utilaje si echipamente performante”

SC UNIK DESIGN SRL

Valoarea contributiei UE: 1.421.690,79 lei

VEZI COMUNICAT DE PRESA

Vezi comunicat de presa | Fondul European de Dezvoltare Regionala | Guvernul Romaniei | Regio Centru | Instrumente Structurale 2014-2020