Birouri Reglabile — Copy

Home - Birouri Reglabile — Copy

BIROURI REGLABILE PE INALTIME

Birouri Reglabile Model 901-7

Birouri Reglabile Model 901-11

Birouri Reglabile Model 901-15

Birouri Reglabile Model 901-17

Birouri Reglabile Model 901-19

Birouri Reglabile Model 901-23

Birouri Reglabile Model 901-25

Birouri Reglabile Model 901-27

Birouri Reglabile Model 901-29

Birouri Reglabile Model 901-33

Birouri Reglabile Model 901-49

Birouri Reglabile Model 901-43

Beneficii

Stilul de viață al secolului al XXI-lea este mai sedentar decât oricând. Supraponderiul, obezitatea și diabetul zaharat sunt de asemenea mai răspândite. O dieta sanatoasa si exercitiile regulate sunt inca cele mai bune metode de a slabi si de a preveni diabetul, dar un birou reglabil pe inaltime poate ajuta, mai ales daca nu sunteti obisnuiti sa exersati. Un birou reglabil standing-up vă încurajează să rămâneți activi pe tot parcursul zilei și mișcarea este o modalitate bună de a rămâne în formă și sănătos în timpul lucrului la birou.
 
Desigur, în picioare toată ziua poate fi obositor; este posibil să nu reușiți să faceți mai mult de cincisprezece minute la un moment dat. Din fericire, birourile noastre sunt birouri reglabile care vă permit să vă schimbati pozitia din picioare in sezut. Aceste birouri reglabile vă permit să vă modificați poziția cu ușurință.

Statul pe scaun nu este o poziție naturală. Perioadele lungi de ședere în spatele unui birou pot provoca numeroase probleme, cum ar fi dureri de spate, dureri de gât și umăr, crampe la picioare, sciatică, dureri de cap și probleme de vedere. Tot timpul poate fi dureros, mai ales dacă nu sunteți obișnuit cu asta. Un birou cu înălțime reglabilă este cea mai bună soluție.
 
Un birou ergonomic vă face să vă simțiți mai bine si sa lucrați mai bine. Un birou reglabil vă ajută să fiți mai productivi la lucru. De asemenea, încurajează interacțiunea cu colegii dumneavoastră. Vă oferă acces facil la membrii echipei dvs., la încăperile de aprovizionare, la echipamentele de birou și multe altele.
 
Birourile reglabile în înălțime sunt potrivite pentru lucrătorii din biroul de acasă, pentru utilizatorii de calculatoare, pentru studenți, pentru lucratorii din call center-uri și pentru directorii de birouri.