Birou Sessanta

Home - Birou Sessanta

Birou Sessanta

Sessanta este o colecție de birouri executive, dulapuri și mese de conferința. Combină o selecție atentă a materialelor pentru armonie și alternativa pentru suprafețe mari. Grosimea de 60 mm este firul comun care caracterizează și leagă elementele intre ele.
Două nuanțe de verde: versiunea de miere, lumină și caldă și versiunea de lavă, maro. În combinație, culorile solide cu ton mat, ca bejul, tutunul, bazalul și cuprul.
Pentru finalizare, pielea are trei nuanțe de culori : maro închis și bazalto, pentru a îmbogăți suprafețele spațiului de lucru.
Biroul are mai multe versiuni, oricare este echipata cu accesorii care îl fac extrem de adaptabil la diferite spații de lucru executive. Având linii simple și esențiale, se caracterizează printr-o formă dublă in grosime, înclinată pe un element care depășește funcția pe o parte si găzduiește un sertar pentru piedestal și niște compartimente cu accesorii în două adâncimi diferite.
Dulapurile în trei înălțimi diferite sunt echipate în mod diferit cu vestiare, spații deschise, uși cu balamale și pliere. Mese de conferințe rotunde și rectangulare cu vârfuri modulare care trasează un model de vene încrucișate atunci când sunt abordate. Colecția este completată de o serie de mese de cafea cu înălțime și adâncime diferite și o consolă în două măsuri diferite cu compartimente și sertare deschise.

PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE

Birou Block

Birou Spider

Birou Plano

Birou Light

Birou Openwall

Masa Conferinta Sessanta

Masa Conferinta Spider

Dulap Depozitare

Lasa un comentariu sau o cerere pret