Birou Openwall

Home - Birou Openwall

Birou Openwall

Openwall este un sistem de partiție flexibilă, alcătuită din elemente modulare disponibile în două înălțimi și opt lățimi. Se caracterizează printr-un cadru mat de metal lăcuit, cu rafturi prin designul esențial și printr-o structură de 9 cm grosime, cu panouri acoperite cu lemn, sticlă sau țesătură.
Un compartiment liniar tehnic special ascunde și conține canalizarea, ajutând la crearea unei estetici curate. Ușor echipat cu vârfuri de lucru și extensii, Openwall satisface nevoile de afaceri ale individului și ale activităților sociale partajate. În versiune liberă, aceasta poate servi drept divizor între diferite zone de lucru sau poate crea birouri independente ca celule închise. Un set de componente auxiliare, cum ar fi rafturile, dulapurile agățate și barele pentru accesorii oferă mai mult confort și funcționalitate stației de lucru.
Alegere largă și personalizare a culorilor și a finisajelor, variind de la culori solide la lemn sau țesături care permit un confort acustic îmbunătățit, să lucreze cu concentrare și libertate creativă.

PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE

Birou Block

Birou Sessanta

Birou Spider

Birou Light

Birou Dodici

Masa Conferinta Sessanta

Masa Conferinta Spider

Dulap Depozitare

Lasa un comentariu sau o cerere pret