Mobilier la comanda

Catalog
Cautare rapida

CautaNewsletter

Contact rapid

Ne poti contacta oricand prin email sau fax:

e-mail: office@unikdesign.ro

tel/fax: 0368/800.996

mobil: 0751.51.50.90

Despre noi

NOU: In 2015 am inceput productia de mobilier din lemn masiv!

 Suntem o echipa tanara, in continua dezvoltare. Tot timpul incercam sa aducem tot ce este mai nou pe piata, sa imbinam utilul cu placutul.

 Din 2007, am inceput productia de mobilier din pal si mdf,  reusind sa satisfacem cele mai rafinate gusturi si cei mai pretentiosi clienti.

  Producem o gama larga de mobilier personalizat, realizat la cele mai ridicate standarde.

  1. mobilier de bucatarie, living, dormitor, dressinguri cu usi glisante

  2. mobilier comercial: statii peco (peste 50 locatii Lukoil mobilate in 3 ani), mobilier magazine (Sony Center, Nissa) 

  3. mobilier office (  magazinul on-line: www.birouri-reglabile.ro, - din ce in ce mai multe persoane incep sa inteleaga ideea ca a sta foarte mult pe scaun in fata unui calculator NU este deloc sanatos )

  4. In 2015 am lansat noua linie de productie de lemn masiv

 

UNIK DESIGN este o societate cu traditie in designul, fabricarea si montajul de mobila la comanda in Brasov si restul tarii. Pe parcursul anilor am format o echipa cu multa experienta in domeniul mobilierului la comanda si am reusit sa satisfacem cele mai rafinate gusturi si cei mai pretentiosi clienti.

 

UNIK DESIGN pune la dispozitia clientului experienta si talentul echipei sale fie ca va doriti mobilier simplu si utilitar , modern cu linii indraznete sau exclusivist si plin de stil.

Servicile de masurare, proiectare, transport si montaj sunt gratuite in Brasov si imprejurimi, pentru comenzi de mobila la comanda de bucatarie, living, dressing, mobila dormitor sau de birouri, cu un cost mai mare de 2000 lei.

 


BIROURI REGLABILE

Birourile reglabile corespund tuturor normelor europene in vigoare.  ROHS - garanti for blyfri lodninger

Ce înseamnă RoHS?

ROHS (Restriction on Hazardous Substances). Această directivă este un regulament care a fost implementată în data de 01.iulie 2006 şi se referă la restricţionarea substanţelor periculoase cum ar fi plumbul, crom hexavalent, cadmiul, polibromatul bifenil (PBB), eteri difenil polibromuratiat (PBDE)  folosite la echipamentele electrice şi electronice. Acesta însemnând ca pe teritoiul  Uniunii Europene se pot comercializa în primul rând echipamentele electronice ecologice (EEE) certificate RoHS.


Echipamentele comercializate de firma noastră toate sunt certificate RoHS.


Unik Design este partenerul ideal pentru dumneavoastra in gasirea de solutii personalizate pentru mobila la comanda destinata atat uzului casnic cat si celui comercial. Scopul nostru este sa creem mobila personalizata adaptata spatiului, bugetului si dorintelor fiecarui client.

PROFIMAR

Serviciile de design si montaj sunt gratuite, Unik Design punand la dispozitia clientului experienta si talentul echipei sale fie ca va doriti o mobila la comanda simpla si utilitara, una moderna cu linii indraznete, sau una exclusivista si plina de stil. 

Mobila se face la comanda , pe dimensiunile, culorile si cu accesoriile  dorite, (sertare , balamale , sisteme de deschidere , manere, materiale Pal sau Mdf vopsit, infoliat- , etc.)

Se pot realiza , de la bucatarii , mobilier de living , dormitoare complete , dulapuri cu usi glisante , mobila de baie sau pentru copii, pana la mobilier de birou sau spatii comerciale .

Preturile variaza in functie de dimensiuni , culori  si accesoriile folosite de aceea daca doriti o oferta personalizata , va rgam sa ne trimiteti urmatoarele detalii:

Pentru dormitor - O schita cu dimensiunea camerei care sa cuprinda pozitia usilor ,a ferestrei si locul unde vor fi pozitionate piesele de mobilier ( dulap , pat , noptiere , comoda )

Pentru living - Lungimea totala a acestuia , Inaltimea si latimea aproximative.  - In cazul bucatariilor Unik Design , pretul variaza intre 900 - 2000 ron/metru liniar (corpuri inferioare  + blat + corpuri superioare). Valoarea maxima include amortizoare pe usi , sertare tandembox cu inchidere silentioasa , fronturi Mdf vopsit sau infoliat , etc.

Pentru alte piese de mobilier ne puteti trimite o imagine , o schita ,sau in cazul in care v-a placut un model de pe site-ul nostru , codul acestuia.Dupa primirea acestor date va vom trimite o oferta de pret si unul din consultantii nostri va veni la locatie pentru a finaliza detaliile comenzii . 

Pentru orice alte detalii va stam la dispozitie. 

 

 

 

 

          Cele mai bune idei si solutii pentru tine !